MINIfotbal si Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures


Va spuneam acum mai bine de 6 luni faptul ca <In Mures la noi se infiripa ceva, ceva de care o sa auzim de bine cu siguranta, “ceva” ce va fi “altceva” in fotbal in general si in (MINI)fotbal in special. O sa revin cu detalii despre Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures>.

Acum mai bine de un an de zile, trei cluburi muresene si-au propus sa duca Minifotbalul la urmatorul nivel si sa fondeze Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures. Un drum dificil, cu efort nu doar financiar, un drum pe al carui parcurs au constatat ca nu toti ii iubesc, ba din contra…

Astazi, 11 februarie, a avut loc la Sibiu Adunarea Generala a Federatiei Romane de Minifotbal cu punctul 9 pe ordinea de zi “Afilieri”. Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures este de astazi membru afiliat al federatiei, mai mult, este in primele 8 judete din tara care a reusit acest lucru.

Sustinerea Federatiei Romane de Minifotbal s-a simtit mereu, mai mult, acum cateva zile pe pagina oficiala de facebook a Federatiei a fost distribuit Evenimentul “Memorialul Csaba Istvan la minifotbal“, eveniment ce se va desfasura saptamana viitoare la Miercurea Nirajului.

In concluzie, Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures exista legal, este afiliata, are activitate, se dezvolta si asa cum a aratat in ultima perioada, ceea ce face este “Mai mult decat minifotbal! “.


2 răspunsuri la “MINIfotbal si Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *