Cupa “Cornel Serban”, editia I


E greu sa iti gasesti cuvintele cand vrei sa scrii despre cineva special. Am promis acum ceva vreme ca voi scrie cateva randuri despre Cornel Serban. Cine a fost Cornel Serban? Cornel Serban a fost de fapt “Supty” pentru intreaga suflare fotbalistica mureseana.

Il stim ca jucator la Ungheni, Gaz Metan Medias, Gaz Metan Tg.Mures, A.S.A. sau pe final la A.S. Farel Roteni. Ambitios, dedicat si pasionat de tot ceea ce inseamna fotbal, Supty se trezea cu siguranta cu gandul la “minge” si seara adormea la fel. Era capabil sa adune in jurul lui o echipa de copii doar facand o tura prin curtea unei scoli intr-o pauza. Cine nu isi aminteste cu drag de “Cupele de Craciun”, evenimente pline de bucurii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari?

In 2018 a infiintat clubul Academia Muresul impreuna cu Alexandru Andrasi si Vlad Lacatusu, club cu activitate exclusiva de copii si juniori.

Astazi, 03.11.2022, Supty ar fi implinit 44 ani…astazi 03.11.2022 are loc prima editie a Cupei “Cornel Serban”, eveniment organizat de catre Asociatia Judeteana de Minifotbal Mures.

“Kinderul” Ayan creste si cu siguranta va duce fotbalul din familia Serban la un nivel mult mai mare, ii va calca pe urme tatalui sau si ii va depasi performantele. Suntem onorati sa ne bucuram alaturi de el de toate performantele pe care le va atinge, pas cu pas. Suntem bucurosi sa il vedem jucand la prima editie a Cupei “Cornel Serban” in calitate de capitan al echipei “Prietenii lui Supty”.

Cupa “Cornel Serban” va fi un eveniment la care toti vom zambi asa cum o facea Supty mereu si suntem convinsi ca de acolo de sus nu doar ca ne va veghea, ba mai mult va da in felul lui lovitura de incepere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *